post@dinklinikkeidsvoll.no
90 91 00 46

Kosmetisk akupunktur

Hva er kosmetisk akupunktur?

Målet med kosmetisk akupunktur er å bedre sirkulasjon og å øke kollagen og elastinproduksjonen like under huden. Dette gir et løft og en fin glød i huden ved å fylle ut rynker og ujevnheter samt redusere muskelheng. Behandlingen kan også føre til reduksjon av eventuelle lokale betennelser i huden.

Behandlingen foregår uten bruk av unaturlige stoffer som for eksempel botox og endringen kan ved riktig oppfølging vare over flere år. Behandlingen gir økt velvære, og en hud som både kjennes og ser yngre ut - helt uten bivirkninger!

Hvordan foregår behandlingen?

Det settes nåler i meridianpunkter i ansiktet og hodet for generelt å stimulere kroppen, så settes det nåler i de store musklene i ansiktet for å redusere heng. Mindre nåler blir satt tett sammen direkte i linjer/rynker man ønsker å forminske. Det er viktig å fjerne all sminke i forkant. Man ligger med nålene rundt en halv time.

Etter nålene tas ut smøres huden med et serum og ansiktet blir så massert med en jaderulle for kjøling av huden samt ekstra stimulering av musklene.

Første konsultasjon og behandling varer ca 1,5 -2 timer.

Hva er kosmetisk akupunktur?

For best resultat anbefales det vanligvis 10-12 behandlinger. To ganger per uke de første 6 behandlingene, etterfulgt av ukentlige behandlinger 4-6 ganger videre.

Etter gjennomført behandlingsrunde anbefales det oppfølgingsbehandlinger etter 6-7 uker for å oppnå langvarige resultater (2-5 år). Etterhvert kan det være nødvendig med en ny intensivbehandling.

Hvem kan ikke behandles?

Generelt behandles ikke kunder som har fått implantater i ansiktet eller fått injeksjoner av botox eller restylane i løpet av de tre siste mnd.

Hvordan bestiler jeg time?

For å bestille time kan du ringe oss på 90 91 00 46, eller via vårt kontaktskjema for e-post.

Her finner du oss

Bønsdalvegen 32
2073 BØN
post@dinklinikkeidsvoll.no
90 91 00 46

Kontakt oss